Schotte is verhuisd naar Ens

Het begon allemaal in de negentiende eeuw in Amsterdam. 
De destijdse productie van kurken en handelsactiviteiten in de glasverpakking zijn de basis geweest voor hetgeen waar Schotte zich nu mee bezig houdt.
In de jaren zestig verhuisde het bedrijf naar Kampen en ging zich steeds meer specialiseren op het gebied van kunststof verpakkingen.
Al snel ontwikkelde Schotte Kunststoffen zich tot een toonaangevend bedrijf voor plastic verpakkingen zoals flessen, cans en potten, met een zeer groot marktaandeel in de Benelux.

Eind negentiger jaren werd Schotte Kunststoffen overgenomen door de familie Grolleman
Er is een nauwe betrokkenheid bij de groei en continuïteit van ons bedrijf en er is vooral ook veel aandacht voor het personeel. Er heerst een familiegevoel op iedere werkplek en dat werpt zijn vruchten af in de markt. Naast de thuismarkt in de Benelux hebben ook we internationaal grenzen verlegd.

Onder andere ononderbroken vernieuwing en groei van het machinepark maakt het dat wij succesvol zijn en blijven. Ook de klantgerichte aanpak en hoog kwaliteitsbesef mag bij ons niet worden onderschat.

In 2012 werd Rohrmann Kunststoffverpackungen in Duitsland overgenomen met het doel ons groeiende marktaandeel te vergroten en de basis in de Duitse markt te versterken.

Inmiddels is de synergie goed merkbaar en staan we klaar voor een volgende uitdaging in de verpakkingsbranche.